Elérhetőség:
+36-1-469-1060
rendeles@quickprint.hu

Miként készül az ISKOLAI TABLÓ a Kotech Gyorsnyomdánál?

Az általatok kiválasztott helyszínre komplett fotóstúdiót telepítünk. A tablófotózáshoz viszünk 3 db stúdióvakut, amivel professzionálisan lehet a fényeket beállítani és a legmodernebb digitális tükörreflexes fényképezőgépet, ami lehetővé teszi, hogy a tablófotók és az igazolványképek a legjobb minőségben készüljenek el. A minőség másik követelménye a gyakorlott szakember, ami a legjobb garancia a tablófotóra.

A tablófotózáshoz viszünk fotó-háttereket, amelyek közül kiválaszthatjátok, hogy az elképzelt grafikához melyik illik a legjobban. Ezért minden megrendelőnek, osztálynak ajánlom, hogy a tablókészítés grafikai tervét, elképzelését még a fotózás előtt beszélje meg velünk azért, hogy a kiválasztott háttér passzoljon a tabló grafikájához.


Az iskolai tablóképeket a helyszínen, a legmodernebb technikával, digitális fényképezőgéppel készítjük.

Ha nem tetszik a tablókép, amit azonnal megnézhettek notebook-on, akkor újat készítünk.
A kiválaszott képeket, ha kell retusáljuk. Az alapretusáláson kívül lehet nagyobb fotómanipulációt is kérhettek, külön megegyezés szerint. Ha kell, akkor soványítunk, vagy épp felhízlalunk, ha nem tetszik a hajszín, akkor azt is kicseréljük, a pattanásokat, archibákat eltüntetjük, ha igénylitek, akkor "címlapfotót" készítünk rólatok.

A tabókészítés következő lépése a tablótervezés. Általában 3 tablótervet készítünk, amit az osztály jóváhagyása urán kidolgozunk. Ezt követi a tablónyomtatás. A régi tablókészítéssel ellentétben - amikor még ragasztották a képeket a háttérre - mi Photoshop programmal montírozzuk össze a tablóképeket, és egyben nyomtatjuk ki színesben, fekete fehérben, vagy szépiában.

Az iskolai tabló ára: 4.500 Ft/diák

(minimum 20 diák és maximum 12 tanár esetében Budapesten és 30 km-es vonzáskörzetében) A tablón szereplő tanároknak (max. 12 főig) NEM KELL FIZETNIÜK a tablófotózásért!

Tabló- és háttérminták

Az oldal tetejére
Megosztás a Google Plus-on Megosztások